OKNygaard er Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

OKNygaard er kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget, vi siger, det er dét, vi gør. Vi sætter en ære i en velstyret proces med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder, når vi udfører drift og vedligeholdelse, når vi løser anlægsopgaver, når vi leverer klimasikring eller skaber nye biodiverse grønne byrum.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland og Tyskland, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Statements

  • Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør
  • Kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger
  • ISO 14004 Miljøcertificeret og ISO 45001 Arbejdsmiljøcertificeret
  • Vi samarbejder om, anlægger og drifter fremtidens byrum
  • Arbejder lokalt og landsdækkende
  • 100 % eldrevne småmaskiner i 2022

Vi er både lokale og landsdækkende

Vi har hovedkontor i Aarhus og 10 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os.

Seneste nyheder

Flere nyheder

Udvalgte projekter

Budolfi Plads
...
Se projekt
De Gamles By – Skybrudssikring
...
Se projekt
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
...
Se projekt
Billund Butikstorv
...
Se projekt
Haraldsminde
...
Se projekt
Frederiksberg Boldbaner
...
Se projekt