Job & karriere i idverde

Hos idverde er bæredygtige landskaber og udemiljøer ikke bare forretning
– det er vores passion!

Hvis du ønsker at være en del af et team, der prioriterer samarbejde, bæredygtighed og grønne innovative løsninger, så er idverde det rette sted for dig. Med fire selskaber, samlet under idverde, dækker vi hele landet og tilbyder vores kunder hele anlægsgartnerpakken, hvad enten det er anlæg, drift, service, vintertjeneste eller klimatilpasning.

Vores medarbejdere er vores største styrke, og vi lægger stor vægt på at kunne involvere hinandens forskellige ressourcer og kompetencer. Landskabsbranchen er hele tiden under udvikling og derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere har mulighed for at bygge videre på deres eksisterende kompetencer, så de altid er klædt godt på til at løse deres arbejdsopgaver.

Hos idverde sørger vi for, at der er plads til personlig og faglig udvikling på alle niveauer. Det kan f.eks. være, at du er interesseret i vores tilpassede forløb for talentudvikling eller for ordblinde? Eller måske har du en drøm om at efteruddanne dig til regnvandskonsulent eller biodiversitetsgartner?

Uanset køn, alder, bopæl eller etnicitet er du velkommen på vores hold af dygtige fagfolk!

Malmos_Skuespillerhuset
LL1A8zz093

Er du ikke uddannet - endnu? 

Elever- og lærlingeforløb

Du behøver ikke være en erfaren fagperson for at være en del af vores team. Vi har skræddersyede elev- og lærlingeforløb med en tilknyttet mentor, hvis du ønsker at prøve kræfter inden for anlægsgartnerbranchen. Vi har et fastlagt og struktureret forløb med faste roller, som guider dig hele vejen igennem – også i perioder med skoleophold. Vi har høje forventninger til vores elever og vi ønsker, at de føler ansvar og engagerer sig i de opgaver, de er med til at løse. Vi arbejder for at fastholde vores elever, så de kan fortsætte med at bidrage med deres faglige og sociale kompetencer.

Ny uddannelse til indsatte med grønne fingre

På samme måde stræber vi efter at skabe job- eller uddannelsesmuligheder for unge og voksne, der er på kanten af arbejdsmarkedet eller f.eks. står i risiko for marginalisering på grund af kriminalitet. I samarbejde med high:five-fonden har vi iværksat et program, der hjælper til at ruste tidligere indsatte til en succesfuld reintegrering i samfundet. Vi er overbeviste om at ved at give vores medarbejdere de nødvendige kapaciteter og støtte, vil de opnå succes i deres roller og trives i vores organisation.

Med et job i idverde får du:

  • Mulighed for at udvide dine personlige og faglige kompetencer på alle niveauer
  • Et trygt arbejdsmiljø med nærværende ledelse og gode kolleger
  • En arbejdsplads med moderne udstyr og maskinpark, der i høj grad prioriterer sunde arbejdsrutiner
  • Certificeret sikkerhed - Vi er ISO 45001 Arbejdsmiljøcertificeret og ISO 14001 Miljøcertificeret

Vi ved godt, at livet handler om mere end bare arbejde

I idverde er det sociale i fokus. Derfor sørger vi for at skabe hygge og socialt samvær i løbet af året – f.eks. i form af sommerfest og julefrokoster. Det er vigtigt, at vi som kolleger lærer hinanden at kende på tværs af afdelinger og selskaber, og at vi har tid til at skabe de gode fællesskaber. Det skaber arbejdsglæde og endnu bedre opgaveløsning.

_L9A9902 web