Om Malmos

Malmos er Danmarks største anlægsgartner, der udelukkende har fokus på etablering. Vi har således dedikeret os selv til landskabelsesopgaven inden for nyanlæg og renoveringer fordi det er der vi er bedst. Det betyder, at vores kunder får en højt specialiseret samarbejdspartner med et stærkt fokus.

Vi adskiller os desuden ved at være særligt dygtige, når det drejer sig om svære, komplicerede, specialiserede og tidspressede opgaver, hvor der skal leveres høj kvalitet.

Statements

  • Vi skaber fremtidens bæredygtige landskaber
  • Vi laver landskaber hvor mennesker kan leve, lege og være
  • FN’s verdensmål er styrende for, hvordan vi tænker og arbejder hver dag
  • Vi løser de største og mest komplekse landskabelsesopgaver i Danmark

Højt fagligt niveau og masser af mod

Vi er dygtige anlægsgartnere. Men egentlig er det nysgerrigheden og modet, der kendetegner Malmos. Fagligheden giver os anerkendelse, nysgerrigheden driver os fremad. Det er lysten og modet til at gå nye veje, der har bragt os på det høje faglige niveau, vi har i dag.

Vi tøver heller ikke med at sige, at vi har de bedste medarbejdere i branchen. Vi plejer desuden at fortælle, at de har muskler som en entreprenør og hjerte som en anlægsgartner. Derfor løfter Malmos også de største og mest komplekse landskabsprojekter i Danmark, samtidigt med at vi insisterer på en faglig kompromisløshed i alle dele af udførelsen og produktet.

Seneste nyheder

Flere nyheder

Udvalgte projekter

Tømmerup Fri- og Efterskole
...
Se projekt
Lindevangsparken
...
Se projekt
Tåsinge Plads
...
Se projekt
Boligforeningen Marielyst
...
Se projekt
Amager Bakke / Copenhill
På Amager Bakke har Malmos Landskaber etableret parkmiljøet, som løber hele vejen langs pisten fra kote 3 til kote 87 ...
Se projekt

Malmos landskaber

I Malmos får man masser af udfordringer. Men der er aldrig nogen, der står alene med en udfordring.

Download
malmos-logo-pic