Grøn Vækst er specialister i drift og vedligeholdelse af grønne områder

Grøn Vækst tænker på vores egen og på kundernes grønne profil.

Vi har fokus på biodiversitet, elektriske værktøjer og trivsel for veluddannede, dedikerede medarbejdere, der er stolte af at være en del af Danmarks grønneste anlægsgartnerfirma. Denne tilgang er en gevinst for alle. Primært kunder og medarbejdere. Men også for fremtiden. Og den tør vi godt investere i!

Med vores ISO 45001 certificering i arbejdsmiljøledelse i hånden, kan vi dokumentere, at vi passer på hinanden i Grøn Vækst. En aktiv indsats for arbejdsmiljøet medfører større tilfredshed hos medarbejdere og kunder. Det medfører også øget sikkerhed for vores medarbejdere, og alt i alt gør det os til en mere grundig og produktiv samarbejdspartner.

Statements

  • Certificeret med både DS/EN ISO 14001 i miljøledelse og ISO 45001 i arbejdsmiljøledelse
  • Vi har en høj andel af faglærte medarbejdere

  • Landsdækkende service med lokal tilstedeværelse
  • Vi har over 10 års erfaring med grøn pleje og drift

Landsdækkende service med lokal tilstedeværelse

Grøn Vækst har kunder i København, på hele Sjælland og Lolland Falster, i Odense og overalt i Jylland. Bl.a. i Aarhus, Kolding, Vejen, Ringkøbing-Skjern, Fauverskov, Ikast-Brande og endda på Læsø. Opgaverne styres fra vores regionskontorer i Roskilde, Hillerød, Slagelse og Holstebro. Så du kan altid få fat i den ansvarlige afdelingsleder, hvis der er forhold, du skal have afklaret.

Seneste nyheder

Flere nyheder

Udvalgte projekter

Tivoli Kongrescenter
...
Se projekt
Frederiksborg Slot
...
Se projekt
Ørestaden
...
Se projekt