Mød idverde i Skoven på HL23

230815_HL_Program_Grafik-til-PM

Mød idverde i Skoven på HL23

Som led i indsatsen for en grønnere branche og en mere bæredygtig fremtid inviteres kunder, leverandører, samarbejdspartner, medarbejdere og resten af den grønne branche til at besøge idverde i Skoven på Have & Landskab 2023.

’’I idverde tror vi på ’power of nature’. Naturen og dens egenskaber har løsningerne på mange af de natur- og klimaudfordringer, vi står over for nu og i fremtiden. Men naturen skal have rum og plads for at kunne aktiveres. Derfor har vi dedikeret vores tilstedeværelse på Have & Landskab ’23 til at sætte fokus på naturen og dens potentialer’’, fortæller Rasmus Karkov, der er kommerciel direktør i idverde.

Idverdes standområde dækker over hele 500 m2 og laves som et fælles naturområde sammen med datterselskaberne Malmos, OKNygaard, Grøn Vækst, ZinCo og Lauge Bonde.


Grønne foredrag i grønne omgivelser

På idverde-scenen afholdes en række masterclasses med interne oplægsholdere såvel som eksterne partnere. Her sætter der fokus på højaktuelle emner såsom samarbejde på tværs af den grønne branche, naturbaserede løsninger, biodiversitet, klimatilpasning, grønne tage og strategiske partnerskaber. Gæster, tilhørere og forbipasserende er velkomne indenfor til en debat samt erfarings- og vidensudveksling.

Der bliver ligeledes mulighed for at høre mere om bæredygtighedscertificeringen ’’B Corp’’ som en del af HL23’s Fagligt Forum.

Kom og giv din mening til kende. Vi glæder os til at se dig.

Seneste nyheder

Flere nyheder