Malmos B-Corp Certificeret

Vi har i dag offentliggjort, at Malmos har modtaget det internationalt anerkendte bæredygtighedscertifikat B Corp.

Vi har modtaget den officielle besked om certificeringen for en måneds tid siden, men har valgt at vente med offentliggørelsen til vi havde introduceret alle vores medarbejdere for den gode nyhed og hvilke muligheder og hvilket ansvar, der er forbundet med at være B Corp certificeret.

I den kommende tid vil vi informere meget mere om baggrunden for overhovedet at søge om certificeringen, hvilke forventninger og målsætninger vi har i forhold til certificeringen – og ikke mindst, hvordan vi kan bruge det overfor og sammen med vores kunder og rådgivere blandt landskabsarkitekter mv.

 
Til introduktionen for vores 123 medarbejdere i dag, brugte vores B Corp ansvarlige, Klaus Banghøj, bl.a. ”Michelin Stjernerne” indenfor gastronomiens verden som et billede på, hvordan vi kan forklare, hvad B Corp egentlig er for noget… altså en internationalt anerkendt metode til at dokumentere et målrettet fokus på bæredygtighed. Og vel at mærke en målemetode, som kigger på hele virksomheden, vores ledelse og vores engagement og handlinger overfor omverdenen.

Seneste nyheder

Flere nyheder