idverde henter stærk profil som kommerciel spydspids

Idverde styrker sin kommercielle aktiviteter på det danske marked ved at ansætte Rasmus Karkov, der gennem en årrække ledede Enemærke & Petersens markedsorganisation, og som i 2022 startede rådgivervirksomheden, AUX, i samarbejde med ejendomsudviklerne Nordkranen og Hjarsø Invest ApS.

”Den grønne dagsorden står øverst på vores agenda, og kun ved at arbejde med nye samarbejdsmodeller og innovation, kan vi løse de store klimaudfordringer, vi står overfor. Rasmus’ evne til at tænke på tværs af branchen og arbejde med langsigtede partnerskaber passer særdeles godt til vores tilgang til markedet”, siger Morten Dohrmann Hansen, CEO i idverde Danmark og fortsætter:

”Vi er på en spændende vækstrejse i idverde, og Rasmus kommer med en solid ballast, der vil styrke og skærpe vores kommercielle profil. Vi så tidligt et stort potentiale i samarbejdet med Rasmus og AUX. De kompetencer, der er bygget op i AUX sammen med Nordkranen og Hjarsø Invest, bliver nu en del af idverde”.

 

Muskelkraft til at løse problemer 

Rasmus Karkov skal fra 1. marts stå i spidsen for de kommercielle aktiviteter, der lige nu er fordelt på de fire virksomheder, som idverde har opkøbt i Danmark: OKNygaard, Malmos Landskaber, Grøn Vækst og Lauge Bonde.

”Jeg glæder mig meget at blive en del af idverde, som jeg allerede har arbejdet tæt sammen med. Med en stor organisation i ryggen har vi muskelkraften til at løse klimarelaterede problemstillinger med naturen i centrum. Men det kræver nye samarbejdskonstellationer, og vi skal arbejde på tværs af værdikæden i branchen. Det er netop dét, jeg brænder for”, forklarer Rasmus Karkov og fortsætter:

”Det er paradoksalt, at vi i branchen længe har arbejdet ”mod” naturen, eller ligefrem nedbrudt naturen. Nu er der behov for at reetablere naturen og bruge den som en aktiv partner, når vi skal løse klimarelaterede problemer. Det kan fx være indenfor vandhåndtering, CO2-binding, biodiversitet eller genanvendelse. Jeg ser meget frem at arbejde med denne dagsorden både i idverde og på tværs af branchen”.

Mie Wittenburg, der tidligere har arbejdet i en årrække hos Smith Innovation, og som blev ansat i AUX i 2022, flytter også til idverde. Mie Wittenburg, der gennem mange år har arbejdet med strategiske partnerskaber og tværgående udviklingsprojekter, bliver bl.a. ansvarlig for vidensdeling og naturbaserede løsninger på tværs af de fire virksomheder i idverde Danmark.

 

For mere information:

Kontakt markedsdirektør, Rasmus Karkov, rak@idverde.dk, tlf. 31 35 34 77.

 

FAKTA:

Om Rasmus Karkov:

 • Er uddannet på CBS og DTU.
 • Har gennemført IMD’s talentprogram ”Building on Talent”.
 • Var ansat i Enemærke & Petersen fra 2010-2021, bl.a. som markedsdirektør.
 • Startede rådgivervirksomheden AUX i 2022 med Nordkranen og Hjarsø Invest ApS som investorer.
 • Er 43 år, bor sammen med Sophie og sammen har de 2 børn.
 • Bruger fritiden på vinterbadning, padel og skiløb.


Om idverde:

 • Idverde Danmark er moderselskab til Malmos Landskaber, OKNygaard, Grøn Vækst og Lauge Bonde, der samlet tæller 1.000 medarbejdere.
 • Idverde koncernen har på europæisk plan 10.000 medarbejdere fordelt på syv lande.
 • Idverdes kunder i Danmark tæller en lang række offentligt ejede virksomheder, almene boligorganisationer og privatejede virksomheder.
 • Idverde stod bag anlægget af den 450 meter lange skibakke, Copenhill.
 • OKNygaard er den første danske anlægsgartnervirksomhed, der har opnået bæredygtighedscertificeringen B-Corporation.
IMG_1396 foto beritj

Seneste nyheder

Flere nyheder