Grøn omstilling projekt i gang

301120221669789914.jpeg

Vi har modtaget med midler fra EU-projekt, som støtter erhvervslivet post-corona. I hele 2022 er der fokus på grøn omstilling i Grøn Vækst.

Biodiversitet, klimaforandringer- og tilpasning og plads til naturen, er emner der er kommet for at blive. Og netop i anlægsgartnerfaget er der mange muligheder for positiv påvirkning, fra grønne arealer med høj biodiversitet, til byparker med C02 sugende træer. Men der er også meget negativ påvirkning, da vores branche har et højt forbrug af maskiner, køretøjer og kemi, og en kompleks værdikæde.

Derfor søgte vi i slutningen af 2021 virksomhedsprogrammet SMV:Grøn og fik for nylig tilsagn om et tilskud på lige over 200.000, som skal hjælpe til at skubbe på vores bæredygtige udvikling, via rådgivning og kompetenceopbygning. Igennem et år kommer vi til at analysere virksomhedens påvirkning på miljøet, og til at klæde vores medarbejdere på, til finde de løsninger, som giver bedst mening i forhold til miljømæssig bæredygtighed.

SMV:Grøn programmet varer et år, og efterlader os efter planenS med en tydelig grøn plan, og et bæredygtighedsuddannet medarbejderkorps.

Puljen til grøn omstilling administreres af de lokale erhvervshuse. Læs mere her: SMV:Grøn | Virksomhedsprogrammet

Læs mere om nyheden her: Anlægsgartnere får hjælp til at blive grønnere – Erhverv – sn.dk – Sjællandske Nyheder

Seneste nyheder

Flere nyheder