Eventyrlig have vinder landskabspris

Per_Malmos

Per Malmos er kendt i hele branchen – blandt kunder og landskabsarkitekter – for sin særlige evne til at beskrive jordens beskaffenhed blot ved at mærke på jorden, dufte til den og tage en smagsprøve. Han har gjort det i 35 år. Tvivlerne er blevet gjort til skamme, for det virker og diagnosen er klar, når et Malmos-projekt går i gang.

Per kan ikke sige nej til anderledes og komplicerede projekter. En skov lavet på Store Torvs brostensbelægning i Århus Midtby er blot et af mange eksempler på dette. For Per har det altid haft stor betydning, at være med fra starten og få mulighed for at komme med faglige input tidligt i et projekt – og ikke mindst udnytte løsninger som naturen selv byder på.

Men Per er måske allermest kendt – som en af de første i branchen – der for alvor gik ind i arbejdet med den grønne omstilling – længe før det kom på den politiske agenda.

Miljømæssig balance, genbrug og en systematisk tilgang førte til en ISO14001-certificering, som i begyndelsen blev anset som ”endnu en af Pers grønne ideer”. I dag er certificeringen blandt de stærkeste værktøjer i virksomheders miljøindsats og sammen med FN’s verdensmål en vigtig drivkraft for en mere bæredygtig verden.

En bid af fremtiden
Når I ser et Malmos flag vejre over en byggeplads midt i København, er det tegn på, at her udføres et landskab i høj klasse. Sådan skal det også være i fremtiden – nu som en del af idverde.
”At hjælpe til med at føre vores stolte firma ind i en ny æra, hvor vores kunder på én gang kan genkende vores DNA og samtidig mærke, at vi er klar til at bruge vores know-how til nye løsninger – det giver mig energi”, siger Per, som efter 35 år i Malmos stadig har lyst til at bide skeer med nye store projekter.


Blå bog:

Navn: Per Malmos
Født: 6. februar 1958
Uddannelse: Landskabsarkitekt ­fra Landbohøjskolen 1984
Historien: En del af Malmos siden 2. januar 1988, hvor Per indgik kompagniskab med sin far.

Per_Malmos_View

Seneste nyheder

Flere nyheder