Eventyrlig have vinder landskabspris

biodiversity-day

“Vi bygger en fælles fremtid – en fremtid for livet” sådan lyder årets slogan

idverde arbejder mod det samme mål – vi har en unik position, fordi det arbejde, vi udfører hver dag, netop handler om at skabe bæredygtige naturbaserede løsninger. På tværs af Europa skaber vi aktiviteter, som skal være med til at sikre, at vi aktivt bidrager til at skabe en målbar og positiv effekt.

idverde-gruppens øverste chef, Olivier Brousse, udtaler: “Vi bestræber os på at sikre, at hver indsats, vi igangsætter, og enhver beslutning, vi træffer, understreger vores ambition om at være en ægte naturbaseret løsningsleverandør – uanset hvor vi arbejder. Det er en del af vores udvikling og strategi at indtage pladsen som den ledende partner, når det gælder miljømæssige og bæredygtige løsninger inden for alle områder og former for landskabs-og vedligeholdelsesprojekter. At bygge en fælles fremtid for livet er vores mål, ligesom det er for alle, der bekymrer sig om vores mennesker og vores planet”.

Landechef i Danmark, Morten Dohrmann Hansen, giver konkrete eksempler på danske aktiviteter, som nu er på vej ud i hele idverde: ”Bæredygtige løsninger og biodiversitet er et fokusområde som gennem de seneste år har fået større og større betydning. I 2021 lancerede vi ”Den Grønne Vandring”, som er et koncept, hvor vi sammen med kunderne lægger en plan for, hvordan biodiversiteten øges på kundernes arealer. Vi har også gjort workshops og Master Classes om biodiversitet til en fast del af vores vidensdeling med kunder og samarbejdspartnere”.

Seneste nyheder

Flere nyheder