Nyheder

Filter
Virksomheder
240120231674549734.jpeg
Nyhed
Samarbejde om biodiverst klitlandskab byder på gensidig læring

Som landsdækkende anlægsgartner og klimaentreprenør har OKNygaard mange erfaringer og kompetencer at trække på i sin opgaveløsning, men i en branche i udvikling er der altid mulighed for at lære mere. Resultaterne af et nyt samarbejde med HF & VUC FYN om driften af et klitlandskab midt i et byområde er særligt spændende for anlægsgartnervirksomheden, da der er tale om en ny tilgang for alle parter.

221129_IDV_jobopslag_studentermedhjælper admin
Nyhed
idverde søger studentermedhjælper

Vil du understøtte en virksomhed i vækst, der sætter biodiversitet, natur og bæredygtighed højt på dagsordenen, og som har til formål at skabe et grønnere og mere klimavenligt Danmark? Så er det dig, vi mangler som studentermedhjælper til vores team.

100120231673319605.jpeg
Nyhed
Afslutning af EU projekt udstikker grøn retning for Grøn Vækst

Selvom miljø og biodiversitet altid har været en naturligt integreret del af Grøn Vækst, så har der været et ønske om at udvikle og systematisere indsatsen omkring grøn omstilling, miljø, klima og biodiversitet.

060120231672989957.jpeg
Nyhed
Klimatilpasning i pagt med naturen er på Danmarkskortet

Flere nyhedsmedier beretter lige nu om rekordstore nedbørsmængder. Onsdag den 3. januar var det vådeste januardøgn nogensinde. Mange steder kan regnvand hverken nedsive eller afledes hurtigt nok med ødelæggende oversvømmelser til følge. Regnvand bør håndteres lokalt og ledes tilbage i naturen og ikke i kloaksystemet, mener idverde i Danmark.

Kristine-Bergstein
Nyhed
NYT OM NAVNE – Kristine Bergstein er ny bæredygtighedskonsulent hos idverde Danmark

idverdes ambitiøse bæredygtighedsstrategi skal slå dybe rødder i gruppens fire datterselskaber, så der bliver sat handling bag ordene. Nuværende driftsleder i OKNygaard Kristine Bergstein tager skridtet videre og bliver ny bæredygtighedskonsulent hos idverde med ansvar for implementeringsprocessen og tilknyttede aktiviteter.

Per_Malmos
Nyhed
35 år med duften og smagen af muld

Per Malmos er kendt i hele branchen – blandt kunder og landskabsarkitekter – for sin særlige evne til at beskrive jordens beskaffenhed blot ved at mærke på jorden, dufte til den og tage en smagsprøve. Han har gjort det i 35 år. Tvivlerne er blevet gjort til skamme, for det virker og diagnosen er klar, når et Malmos-projekt går i gang.

191220221671439044.jpeg
Nyhed
OKNygaard sikrer fortsat højt niveau med recertificering

Kun kort tid efter at have opnået bæredygtighedscertificeringen, B Corp, kan landsdækkende anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard igen bryste sig af sit dedikerede arbejde med arbejdsmiljø og miljø. Virksomheden har netop genopnået ISO 14001 og ISO 45001-certificering.

061220221670311437.jpeg
Nyhed
Københavnsk park klarer store regnskyl med hjælp fra OKNygaard

Der etableres stadig flere klimatilpasningsprojekter, som har til formål at ruste lokalsamfund mod store regnvandsmængder. Et eksempel er Enghaveparken placeret centralt i København. Anlæggene kræver dog løbende vedligeholdelse, hvis funktionaliteten skal opretholdes og kunne aflede vand i mange år fremover. Som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør ved OKNygaard, at drift af klimatilpasningsløsninger ikke er helt ligetil - det kræver viden om både planter, hydraulik og teknik.

241120221669275052.jpeg
Nyhed
OKNygaard skruer ned for CO2-udledningerne

Et lavt klimaaftryk er højt på to-do-listen hos anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard, som sætter alle sejl til for at reducere udledninger og optimere energiforbrug. Det afspejler samtidig den stigende interesse, som stadig flere af OKNygaards kunder og offentlige udbud tillægger CO2-reduktioner og klimahensyn.

1668687615848
Nyhed
Klimaprisen 2022 – Roskilde Kommune

Malmos, der er en del af idverde, har netop vundet Roskilde Kommunes Klimapris 2022 for deres forbilledlige arbejde med miljø, klima og bæredygtighed

Tidligere nyheder