Få 10.000 kr. for dine bedste grønne idéer

Er du mellem 18 og 30 år, og har du gode idéer til, hvordan en grønnere fremtid kan se ud? Så skal du være en del af idverdes nye ungdomspanel – Whyboard

Du skal bruge din stemme, give os ærlig og direkte rådgivning, og presse på for at skabe en positiv forandring, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid for naturen, miljøet og mennesker.

Som en del af idverdes whyboard kommer du til at hjælpe med at udvikle grønne løsninger, bæredygtige strategier og skabe social og økonomisk vækst i en stor europæisk virksomhed. Du deltager i 3-4 møder årligt, hvor du sammen med de førende eksperter i naturbaserede løsninger, skal assistere idverdes ledelse i at forme en grønnere fremtid. Som panelmedlem modtager du årligt et honorar på 10.000 kr.

Header billede

Deltag i vores Klima- og bæredygtighedsdag

For at blive taget i betragtning til whyboard, skal du have deltaget i vores klima- og bæredygtighedsdag d. 23. marts 2023

Du kan allerede nu tilmelde dig for at være sikker på at få en plads – du modtager en mail, når datoen for Klima- og bæredygtighedsdagen ligger fast.
Du modtager kun mails med opdateringer for arrangementet.

Dato: 23. marts 2023

Program: På Klima-og bæredygtighedsdagen kan du høre, hvordan du bliver en del af idverdes nye ungdomspanel.
Dagen byder på klima-workshops, debat og mulighed for at netværke med andre unge og med Europas førende eksperter i naturbaserede løsninger.
Der bliver serveret mad, frugt, snacks og drikkevarer på dagen, og der vil være en goodiebag til alle deltagere.

Efter arrangementet vil der blive åbnet op for ansøgning til at blive medlem i idverde whyboard.

Bæredygtighedsdag_V1

Mere end bare et studiejob

Som en del af idverde whyboard, hjælper du med at give unge en grøn stemme og får medbestemmelse over din egen fremtid – samtidig med at du får en god tilføjelse til dit CV.

Du får et indblik i, hvordan bæredygtighedsstrategier skabes og udføres, og du får en masse værktøjer, du kan bruge, hvis du gerne vil arbejde med bæredygtighed og cirkulær økonomi. Du får mulighed for at gøre en reel forskel for miljøet, naturen og vores samfund, og du vil arbejde med konkrete cases som du kan vise til din fremtidige arbejdsplads.

Derudover får du et stærkt netværk med andre unge, der brænder for en grønnere fremtid, og du kan spare med de førende eksperter indenfor naturbaserede løsninger.

 

Bliv en del af idverde whyboard

  • fordi verdens problemer ikke løser sig selv
  • fordi naturen har brug for nye grønne løsninger
  • fordi du vil gøre en forskel for miljøet, naturen og vores samfund
  • fordi du har dét, der skal til!

En del af en grønnere fremtid!

whyboard-01